2013-03-28 08:52:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma harapós kedvében van

Napi horoszkóp március 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napja egészen a készülődés jegyében telik: egy fontos találkozóra készül, és ezért szeretné a lehető legjobb formáját nyújtani. Nem kell aggódnia, most menni fog. Sőt, bizonyos értelemben még túl is lépi önnön árnyékát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Annyira tart az anyagi problémáktól, hogy minden áldozatra kész, hogy megelőzze. Így azonban jócskán felad abból, ami igazán fontos lenne önnek. Folyton kapkod. Ma adjon egy kis időt magának, és kicsit ne törődjön semmivel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Romantikus hangulatban van, de sajnos a partnere most nem partner. Hiába találja ki a legjobb programokat, és ajánl fűt-fát. A kedvese nem hajlik a szóra. Valami gyötri őt, valamije fáj. Szakszerű ápolásra lenne szüksége.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szétszórt és figyelmetlen, és ha mindez még fegyelmezetlenséggel is párosul, akkor nagy esélye van ma a főnöki szigor megtapasztalására. Ha szabadságon van már, és az ünnepre készül, akkor jó nap ez a lelki elmélyülésre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Itt az ideje, hogy végre valami újat tanuljon. Valamiben meglehetősen elmaradottnak érzi magát, és minden oka megvan arra, hogy így gondolja. De a felismerés csak az első lépés. Igaz, talán a legfontosabb. Lépjen tovább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Lehetőleg kerüli a segítségkérést, de most már nem halogathatja tovább. A segítség nemcsak önnek jön jól, az is örömmel teszi, aki segíthet. Ha az emberi kapcsolatain szeretne javítani, akkor ez is egy út ahhoz, hogy ezt megtegye.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kellemetlen kötelezettségnek kell ma eleget tennie. Azonban, amit kellemetlennek érez, az lehet, hogy csupán az elméjében, az ön értékelése szerint az. Ha már ott lesz, ha részt vesz benne, már nem fogja olyan nyűgnek érezni.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma harapós kedvében van: mindenben előbb veszi észre a rosszat, a jót meg csak utána, vagy soha. Pedig ott van az is mindenhol. Csak lágyabb szív kell, hogy észrevegye. Ne legyen olyan megátalkodottan kritikus! Nem használ!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Valamilyen veszteség érheti ma: anyagi vagy lelki értelemben. Vagy egy kedves csecsebecséjét, vagy egy régi barátját veszítheti el. Talán egy rossz tapasztalat folytán. A rosszindulatú és megbízhatatlan pletykáknak azért mégse üljön fel!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A hangulata ma végre bizakodó, úgy tűnik, végre elfeledkezett a világvége várásáról. Merthogy sikerült a közepébe küzdenie magát. Az emelkedett hangulat talán egy új szerelemnek köszönhető, avagy a megvilágosodó gondolatainak.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nem lehet oka a panaszra, ma mégis a szokásosnál borúlátóbb. Ne akarja azonban a környezetére ragasztani a rosszkedvét! Kerülje a csúf szavakat, és ne kiabáljon a macskával! Habár még mindig inkább azzal, mint a gyerekével! Az érti önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön képtelen a vesztésre, és ha mégis megtörténik, akkor úgy érzi, hogy lehetetlen kihevernie a kudarcot. Pedig ez is a felnőttség része, hogy megtanulja elviselni, túlélni, és felemelkedni belőle. Új tavasz jön, új esélyekkel.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: